Tandartspraktijk Budé - Onze praktijk

Onze praktijk

Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben begon het stilaan te kriebelen om een eigen praktijk op te starten. In augustus 2005 begon ik op de Venlosesteenweg in de opgefriste praktijk van tandarts Claessens. Al snel bleek dat alleen werken niets voor mij was, en er kwam dus een assistente bij. Zij nam mij een deel van het werk uit handen waardoor ik mij terug op de tandheelkunde kon concentreren.

In 2008 zijn we dan verhuisd naar onze nieuwbouw op de huidige locatie en kwam er een tweede behandelkamer bij en al snel ook een 2e en 3e tandarts. Ondertussen zijn we weer een verbouwing verder en zijn we uitgegroeid tot een kleine groepspraktijk met in totaal 4 behandelkamers, 2 wachthoeken, een sterilisatieruimte, RX lokaal en een multifunctionele personeelsruimte. In dit modern en aangenaam kader werken ondertussen 6 tandartsen en 4 assistentes als één team!

In de moderne tandheelkunde is het moeilijk om alle aspecten van de tandheelkunde tot in de puntjes te beheersen. Daarom legt ieder van ons zich toe op een welbepaald deelgebied van de tandheelkunde volgens het principe van “Wat je graag doet, doe je beter”! Groeperen komt u als patiënt uiteindelijk alleen maar ten goede.

We beseffen dat niemand voor zijn plezier naar de tandarts komt en doen er dan ook alles aan om u op uw gemak te stellen. We hebben niet alleen een passie voor ons vak, maar zeker ook voor onze patiënten. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en middelen kunnen we samen met u streven naar een gezond, functionerend en mooi gebit.

Tandarts van wacht:

0903/39969

Weekend/feestdagen van 9u tot 18u.
1,5 euro per minuut